Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A WikiLeaks lerántja a leplet Hillary Clintonról
  2016-11-04 18:19:21, péntek
 
  2016. 11. 4. 13:54

A WikiLeaks lerántja a leplet Hillary Clintonról

Mintha dézsából öntenék Hillary Clinton kampányára a bombákat, amelyek mind botrányként robbannak fel. Julian Assange, a WikiLeaks alapítója azt állítja, hogy a Clinton Alapítványt ugyanazok támogatták, akik pénzelték és létrehozták az Iszlám Államot. Eközben a WikiLeaks újabb levelezéseket szivárogtatott ki, amelyek azt bizonyítják, hogy Clintonék nagyon nem szerették volna, ha James Comey lesz az FBI igazgatója. Come jelentette be napokkal ezelőtt, hogy újraindult a nyomozás Clinton email-botrányának az ügyében. Az FBI már idén februárban elegendő bizonyítékot talált ahhoz, hogy a Clinton Alapítvány ellen is vizsgálatot indítsanak, de akkor az igazságügyi minisztérium elkaszálta az ügyet.

A WikiLeaks csütörtök este mintegy kétezer új elektronikus levelet publikált, amelyeket John Podesta, Clinton kampányfőnöke magán e-mail-címéről loptak el. A levelek között van Hillary Clinton kommunikációs igazgatójának, Jennifer Palmierinek az az e-mailje is, amelyben James Comey kinevezésének kockázataira figyelmeztette kollégáit.
Clintonék rossz döntésnek nevezték Comey kinevezését

Leveléhez Palmieri csatolt egy újságcikket is, amely arról szólt, hogy az FBI-igazgató szerint nő a bűnözés, mert az úgynevezett "Ferguson-hatás" miatt a rendőrök kevésbé elszántak a bűnüldözésben. A Ferguson-hatás egy politikai üggyé vált rendőri túlkapás nyomán alakult ki: 2014 nyarán a Missouri államban lévő Fergusonban egy fehér rendőr agyonlőtt egy 18 éves fegyvertelen fekete fiatalembert, s ezt követően lázongások törtek ki, és erőteljes rendőrellenes hangulat uralkodott el az Egyesült Államok sok vidékén. Comey erre utalt a cikkben idézett megjegyzésével, amelyet egyébként a sajtóban éles kritikák értek. Palmieri ezt a cikket küldte el annak alátámasztására, hogy szerinte miért volt rossz döntés Obama elnöktől, hogy 2013-ban kinevezte Comey-t az FBI élére.

James Comey korábban, George W. Bush első kormányában John Ashcroft igazságügyi miniszter helyettese volt, majd 2005-től a magánszférában dolgozott.

Jennifer Palmieri a fenti levelet John Podestának, Clinton kampányfőnökének és egy magán e-mail-címre is elküldte, amely valószínűleg Eric Schultzé, a Fehér Ház szóvivőjéé volt. Sem Podesta, sem Schultz nem reagált a Comey-t bíráló e-mailre.
Clinton mindent megtett azért, hogy a médiában szerepelhessen

Palmieri a napokban nyilvánosan is élesen bírálta az FBI igazgatóját, mert értesítette a kongresszus néhány politikusát, hogy nyomozás folyik - feltételezhetően - Clinton bizalmas munkatársnőjének, Huma Abedinnek és válófélben lévő férjének, Anthony Wienernek a levelei ügyében. Egy másik vizsgálat kapcsán kiderült ugyanis, hogy Wiener számítógépére a feleségétől olyan levelek kerülhettek, amelyek államtitkokat vagy titkosított információkat tartalmazhatnak. Sajtóértesülések szerint eddig két olyan levelet találtak, amely Hillary Clintontól származik, még külügyminisztersége idejéből.

A WikiLeaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok között több levél szól arról, hogy a Clinton-csapat milyen erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy Hillary Clinton megjelenhessen bizonyos televíziós műsorokban.
Kérdéses támogatások a Clinton Alapítványnál

Közben a The Wall Street Journal című lapban megjelent, hogy az FBI nyomozói már idén februárban elegendő bizonyítékot találtak ahhoz, hogy a Clinton Alapítvány ellen is vizsgálatot indítsanak. Az Alapítvány egyes nagy adományozói ugyanis - mint bizonyítást nyert - kivételes elbánásban részesültek a külügyminisztériumban Hillary Clinton külügyminisztersége idején.

Az igazságügyi minisztérium meg nem nevezett vezetői és az FBI egyes tisztségviselői azonban úgy ítélték meg, hogy a bizonyítékok nem elegendőek a Clinton Alapítvány elleni bűnügyi eljáráshoz. Tették ezt annak ellenére, hogy - a The Wall Street Journal forrásai szerint - rendelkezésükre állt egy titokban rögzített hangfelvétel, amelyen egy korrupcióval gyanúsított személy a Bill és Hillary Clintonnal kötött állítólagos megállapodásáról beszél.

A vizsgálódás a Clinton Alapítványnál azt követően indult el, hogy Clinton Cash (Clinton készpénz) címmel megjelent Peter Schweizer író könyve. A könyv a Clinton Alapítvány "etikai kihívásait" taglalja, kivált azt követően, hogy oroszok vásároltak meg egy uránkitermeléssel és forgalmazással foglalkozó céget, amelyhez a nemzetbiztonsági engedélyt Hillary Clinton külügyminiszter adta meg. Nem sokkal ezután csaknem két és félmillió dollár érkezett az orosz cégtől a Clinton Alapítvány számlájára.



http://alfahir.hu/a_wikileaks_lerantja_a_leplet_hillary_clintonrol



******************************


2016. 11. 4. 11:16
WikiLeaks
Julian Assange
Clinton Alapítvány
Hillary Clinton
Iszlám Állam
Assange: ugyanazok pénzelték a Clinton Alapítványt, mint akik létrehozták az ISIS-t

A WikiLeaks alapítója, Julian Assange az RT-n megjelenő John Pilger Specialnak adott exkluzív interjújának előzetesében azzal vádolja Hillary Clintont, hogy félrevezeti az amerikaiakat azzal kapcsolatban, milyen mértékben is támogatják Washington közel-keleti szövetségesei az Iszlám Államot. Az interjúrészletből az is kiderül, hogy ugyanazok pénzéből teremtették meg az Iszlám Államot, mint akik a Clinton Alapítványt támogatják.

Egy John Podestának, Obama korábbi tanácsadójának szóló 2014-es emailben - amit múlt hónapban hozott nyilvánosságra a Wikileaks - Hillary Clinton azt sürgette, hogy gyakoroljanak nyomást Szaúd-Arábiára és Katarra, akik titokban logisztikailag, illetve anyagilag is támogatták az Iszlám Államot, továbbá más radikális szunnita csoportokat.

,,Minden komoly elemző tudja, és még az amerikai kormány is elismerte, hogy bizonyos szaúdi személyek támogatják, illetve pénzelik az ISIS-t, de a kifogás mindig az volt, hogy csak bizonyos zűrös hercegekről van szó, akik arra használják az olajból szerzett pénzüket, amire akarják, de a kormány ezt elítéli. De ez az e-mail azonban pont azt mutatja, hogy a szaúdi és a katari kormány is támogatta az ISIS-t"

- szögezi le Assange.

A RT egy rövid leiratot is közölt az Ecuador londoni nagykövetségén forgatott interjúból:

Pilger: A szaúdi, a katari, a bahreini és a marokkói kormány, de főleg az első kettő, pénzzel támogatta a Clinton Alapítványt, miközben Hillary Clinton külügyminiszter volt és a minisztérium jelentős fegyvereladásokat hagyott jóvá ezeknek az országoknak.

Assange: Clinton külügyminisztersége alatt - és ezt e-mailek bizonyítják - a valaha volt legnagyobb fegyvereladásról állapodtak meg Szaúd-Arábiával, 80 milliárd dollár értékben. Clinton külügyminisztersége alatt az amerikai fegyverexport dollárban megduplázódott.

Pilger: Szóval ebből az következik, hogy jórészt ugyanazok pénzéből teremtették meg az Iszlám Államot, mint akik a Clinton Alapítványt is támogatták?

Assange: Igen.


Assange visszautasította azt a - Clinton-táborból gyakran hangoztatott - vádat, hogy szivárogtatásaival Donald Trump republikánus elnökjelöltet akarja győzelemre segíteni "az oroszok utasítására". Assange szerint Trumpot nem hagyják nyerni, mert a bankok, a nagyvállalatok, a hírszerzés és a külföldi tőke is ellene van. ,,Sőt a média is, a médiavállalkozók és maguk az újságírók is" - állítja Assange.

http://alfahir.hu/assange_ugyanazok_penzeltek_a_clinton_alapitvanyt_mint_akik_let rehoztak_az_isis_t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kampányfőnökének, sajtóértesülések, feltételezhetően, munkatársnőjének, nemzetbiztonsági, fegyvereladásról, visszautasította, médiavállalkozók, megállapodásáról, tartalmazhatnak, külügyminiszter, alátámasztására, erőfeszítéseket, rendelkezésükre, tisztségviselői, figyelmeztette, szerepelhessen, szivárogtatott, megduplázódott, nagykövetségén, nyilvánosságra, forgalmazással, megjelenhessen, tanácsadójának, magánszférában, logisztikailag, nagyvállalatok, megjegyzésével, kommunikációs, államtitkokat, számítógépére, szövetségesei, gyakoroljanak, információkat, alapítványnál, bűnüldözésben, leplet Hillary, nyomozás Clinton, igazságügyi minisztérium, levelek között, rendőrök kevésbé, politikai üggyé, fehér rendőr, cikkben idézett, sajtóban éles, cikket küldte, magánszférában dolgozott, fenti levelet, magán e-mail-címre, médiában szerepelhessen, napokban nyilvánosan, kongresszus néhány, Hillary Clintonról, Hillary Clinton, Julian Assange, Clinton Alapítványt, Iszlám Államot, James Comey, Clinton Alapítvány, John Podesta, Jennifer Palmierinek, Leveléhez Palmieri, Egyesült Államok, George, John Ashcroft, Jennifer Palmieri, John Podestának, Eric Schultzé, Fehér Ház, Huma Abedinnek, Anthony Wienernek, Hillary Clintontól, Clinton Alapítványnál, Wall Street Journal, Hillary Clintonnal, Clinton Cash, Peter Schweizer, Iszlám Állam, John Pilger Specialnak, Hillary Clintont, Donald Trump,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Gizike bar...  próbáljuk ki az őszinteséget  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Ázzal aki csak szép  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ma a legtöbb civilizált ember ...  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  A Gömb  Beney Zsuzsa  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Zilahy Lajos gondolata  Miért nem menti meg Jézus...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Volt egy...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Az elfogadásnak...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Gárdonyi Géza - Április végén  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A Gömb  Ünnepelj csak  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Vannak arcok  Ahogy emelkedik a rezgés...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  A végzet az  Ahogy emelkedik a rezgés...  A föld szépségéért  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  A végzet az 
Bejegyzés Címkék
leplet Hillary, nyomozás Clinton, igazságügyi minisztérium, levelek között, rendőrök kevésbé, politikai üggyé, fehér rendőr, cikkben idézett, sajtóban éles, cikket küldte, magánszférában dolgozott, fenti levelet, magán e-mail-címre, médiában szerepelhessen, napokban nyilvánosan, kongresszus néhány, levelei ügyében, másik vizsgálat, feleségétől olyan, titokban rögzített, korrupcióval gyanúsított, nemzetbiztonsági engedélyt, orosz cégtől, amerikaiakat azzal, amerikai kormány, kifogás mindig, olajból szerzett, e-mail azonban, katari kormány, rövid leiratot, marokkói kormány, első kettő, minisztérium jelentős, valaha volt, amerikai fegyverexport, oroszok utasítására, külföldi tőke, újságírók is&#8221, kampányfőnökének, sajtóértesülések, feltételezhetően, munkatársnőjének, nemzetbiztonsági, fegyvereladásról, visszautasította, médiavállalkozók, megállapodásáról, tartalmazhatnak, külügyminiszter, alátámasztására, erőfeszítéseket, rendelkezésükre, tisztségviselői, figyelmeztette, szerepelhessen, szivárogtatott, megduplázódott, nagykövetségén, nyilvánosságra, forgalmazással, megjelenhessen, tanácsadójának, magánszférában, logisztikailag, nagyvállalatok, megjegyzésével, kommunikációs, államtitkokat, számítógépére, szövetségesei, gyakoroljanak, információkat, alapítványnál, bűnüldözésben, kampányfőnöke, rendőrellenes, igazgatójának, kinevezésének, elnökjelöltet, levelezéseket, fegyverexport, előzetesében, interjújának, minisztérium, amerikaiakat, hangoztatott, dokumentumok, bizonyítékot, hangfelvétel, korrupcióval, bizonyítékok, elektronikus, kapcsolatban, fegyvertelen, valószínűleg, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.